08 - 557 778 10

Vi älskar automatisering!

5 steg till automatiserad fakturering

Har du en känsla av att er fakturering blir allt mer tidsödande? Manuella moment, godkännanden, kontroller och felkorrigeringar tar allt mer tid? Ladda hem vår e-bok som hjälper dig, steg för steg, att räkna på effekterna av automatiserad fakturering.

Digitalisering genom automatisering

Med en automatiserad fakturering får du som ekonomichef eller CFO rätt underlag, färre fel och effektivare medarbetare. Genom att eliminera manuella moment och den mänskliga felande faktorn så minskar du personberoende, missade fakturor och felaktigt underlag.

I e-boken ”5 steg till automatiserad fakturering” finns bland annat beräkningar som hjälper dig att få en snabb ögonblicksbild av er automatiseringspotential. 

Boken innehåller även exempel på metod för hur du kan beskriva din faktureringsprocess och sist men inte minst en uppsjö av konkreta exempel och frågeställningar att utgå ifrån när du sedan funderar på vilken lösning som passar er bäst.

5 steg till automatiserad fakturering är en gratis e-bok för dig som är CFO, ekonomichef eller delaktig i digitalisering eller automatisering i er verksamhet.

 

 

Räkna på det

I vår e-bok ”5 steg till automatiserad fakturering” får du beräkningar, exempel och metoder som hjälper dig att välja lösning.