08 - 557 778 10

Vi älskar automatisering!

Praktisk guide till automatiserad ärendehantering

 

Hur gör man för att effektivisera när ärenden är komplexa och flera personer är inblandade? Ladda hem vår e-bok som ger dig praktiska råd och inspiration om hur skapar det mest lämpade ärendehanteringssystemet.

Automatiserad ärendehantering

Med ett automatiserat ärendehanteringssystem får du som ansvarig rätt underlag, färre fel och effektivare medarbetare. Genom att eliminera manuella moment och den mänskliga faktorn så minskar du personberoende, ärenden som faller mellan stolar och felaktigt hanterande.

I e-boken ” Praktisk guide till automatiserad ärendehantering” finns bland annat beräkningar som hjälper dig att få en snabb ögonblicksbild av er automatiseringspotential.

Boken innehåller även exempel på metod för hur du kan beskriva din ärendehanteringsprocess och sist men inte minst en uppsjö av konkreta exempel och frågeställningar att utgå ifrån när du sedan funderar på vilken lösning som passar bäst.

Praktisk guide till automatiserad ärendehantering är en gratis e-bok för dig som är ansvarig eller drivande i er verksamhet för automatisering eller ärendehanteringsprocess.

Räkna på det

I vår e-bok ”Praktisk guide till automatiserad ärendehantering” får du beräkningar, exempel och metoder som hjälper dig att välja lösning.